Бебешка книжка от плат Диви животни

30,00 лв.

Една от задачите ни като родители е да осигурим достатъчно стимули за възпитанието на добрия вкус и развитието на естетическата чувствителност у детето. Тук са събрани осем картини на диви животни, в които естественото изящество на природата е претворено от ръцете на известни майстори живописци от края на XIX век.

Описание

Знае се, че върховите достижения на класическата музика влияят положително върху развитието на бебето. Но същото важи и за красивата композиция, комбинацията от цветове, тоналности и форми във визуалните изкуства. Една от задачите ни като родители е да осигурим достатъчно стимули за възпитанието на добрия вкус и развитието на естетическата чувствителност у детето. Бебешката възраст е време, когато сме силно впечатлителни по особен начин и всяко нещо, до което влезем в досег, оставя дълбоко запечатано в съзнанието и дебрите на подсъзнанието ни.

Както още Мария Монтесори е прозряла:  „Възрастните се възхищават на своята среда, те могат да я помнят и да мислят за нея, но детето я попива. Нещата, които то вижда, са не само запомняни – те оформят част от душата му.“

Тук са събрани осем картини на диви животни, в които естественото изящество на природата е претворено от ръцете на известни майстори живописци от края на XIX век.

 

Издадена на: 2018 г.

Брой страници: 8 с.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Бебешка книжка от плат Диви животни”