Нова книга

Лични финанси, или изкуството да управляваш живота си. Част 2

15,00 лв.

Втората част на книгата на популярния финансов анализатор Светозар Гледачев предлага отговор на важни въпроси, които всеки от нас си задава почти ежедневно и доразвива елементите на плана за лични финанси.

Вижте част 1 тук.

Преглед на количката

Описание

Лични финанси, или изкуството да управляваш живота си. Част 2

Автор: Светозар Гледачев

Във втората част на книгата си “Лични финанси, или изкуството да управляваш живота си” финансистът Светозар Гледачев доразвива отделните елементи на плана за личните финанси, като разглежда тяхното субординиране, взаимодействие и еволюиране. Той предлага отговор на важни въпроси, които всеки от нас си задава почти ежедневно: Докога ще растат цените? Има ли „балон“ на имотите? Няма ли да се сринат цените? Ще загубя ли много от инфлацията?

Светозар Гледачев е един от най-популярните финансови анализатори у нас. Завършил е Математическата гимназия в Пловдив, после ВИИ „Карл Маркс” – София, става асистент и докторант на БАН, специализира в University of Delaware и Bank of America. Той е университетски преподавател, консултант и финансист, има опит като директор на банка, управител на холдинг и на няколко предприятия. Светозар Гледачев успява нагледно да обясни, че по-важното от това да имаш пари е да ги управляваш добре. Но как, в какво и кога да инвестираш? Кое си заслужава и кое не?

В тази книга читателите не само ще намерят отговорите на тези и на още много други важни въпроси, но ще добият и знанията как да ги решат. Ще се научат как да управляват парите и активите си така, че те винаги да им носят печалба.

ISBN 978-954-796-0930

Издадена на: 2021 г.

Брой страници: 228 с.

Вземете и първа част на книгата тук.

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Лични финанси, или изкуството да управляваш живота си. Част 2“