Лесни грешки при изучаването на английски език. Помагало с ключ. Второ допълнено и преработено издание

 3

Това учебно помагало е кратък справочник за често срещани грешки при изучаването на английския език. Посветено е основно на проблеми при словообразуването, при употребата на предлозите и на проблеми с думи, звучащи по еднакъв или сходен начин. Упражненията са избрани на базата на най-често срещаните грешки в кандидатстудентските работи и в тестовете на курсисти, които се подготвят за кандидатстване във ВУЗ.

Description

Автор: Нели Тинчева

Описание на книгата: Второто допълнено и преработено издание на учебното помагало с ключ  представлява кратък справочник за често срещани грешки при изучаването на английския език. То е базирано на кандидатстудентските работи и на тестовете на курсисти, които се подготвят за кандидатстване във ВУЗ. Посветено е основно на проблеми при словообразуването, при употребата на предлозите и на проблеми с думи, звучащи по еднакъв или сходен начин. Предназначено е за кандидатстуденти и за напреднали в изучаването на английския език. Помагалото може да се използва в различни форми на езиково обучение – както за работа в клас, така и за самоподготовка.

ISBN 978-954-796-076-3

Издадена на: 2018 г.

Брой страници: 56 с.

ТЕСТ

Additional information

Weight 0.092 kg

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Лесни грешки при изучаването на английски език. Помагало с ключ. Второ допълнено и преработено издание”