Бебешка книжка от плат Диви животни

30,00 лв.

Една от задачите ни като родители е да осигурим достатъчно стимули за възпитанието на добрия вкус и развитието на естетическата чувствителност у детето. Тук са събрани осем картини на диви животни, в които естественото изящество на природата е претворено от ръцете на известни майстори живописци от края на XIX век.

Преглед на количката

Описание

Знае се, че върховите достижения на класическата музика влияят положително върху развитието на бебето. Но същото важи и за красивата композиция, комбинацията от цветове, тоналности и форми във визуалните изкуства. Една от задачите ни като родители е да осигурим достатъчно стимули за възпитанието на добрия вкус и развитието на естетическата чувствителност у детето. Бебешката възраст е време, когато сме силно впечатлителни по особен начин и всяко нещо, до което влезем в досег, оставя дълбоко запечатано в съзнанието и дебрите на подсъзнанието ни.

Както още Мария Монтесори е прозряла:  „Възрастните се възхищават на своята среда, те могат да я помнят и да мислят за нея, но детето я попива. Нещата, които то вижда, са не само запомняни – те оформят част от душата му.“

Тук са събрани осем картини на диви животни, в които естественото изящество на природата е претворено от ръцете на известни майстори живописци от края на XIX век.

 

Издадена на: 2018 г.

Брой страници: 8 с.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.


Бъдете първият написал отзив за “Бебешка книжка от плат Диви животни”